Wat heeft “het Competentiekompas” u te bieden

De keuze voor “het Competentiekompas” voor het meten van competenties en uitvoeren van 360 graden feedback onderzoeken biedt u als HR-professional veel voordelen:

slechts 35 euro per deelnemer

Een competentietest kost slechts € 35,- per deelnemer zonder instapkosten

Bij een groter aantal deelnemers hanteert “het Competentiekompas” per kalenderjaar de volgende voordelige tarieven:

Aantal deelnemersPer deelnemer
van 1 tot 100 € 35,00 per deelnemer
van 101 tot 200 € 25,00 per deelnemer
van 201 tot 300 € 15,00 per deelnemer
vanaf 301 € 10,00 per deelnemer
snel inzetbaar

Snel inzetbaar door beschikbare competentieprofielen


In “het Competentiekompas” zijn kant-en-klare competentieprofielen voor diverse functiegroepen aanwezig. Hiermee kunt u direct aan de slag. Uiteraard is het ook mogelijk eigen profielen aan te maken.


Met een competentieprofiel kunt u snel en eenvoudig een competentiemeting inrichten en uitzetten.

geautomatiseerde procesondersteuning

Geautomatiseerde procesondersteuning van competentiemetingen

“Het Competentiekompas” verzorgt het volledige proces van uitzetten, verzamelen en rapporteren:

  • Nadat zij aangemeld zijn ontvangen deelnemers en respondenten (feedback gevers) geautomatiseerd een uitnodigings e-mail.
  • Het Competentiekompas verstuurd reminder e-mails naar deelnemers en respondenten die de vragenlijst niet op tijd ingevuld hebben.
  • Zodra het rapport van een deelnemer beschikbaar is wordt deze daarvan op de hoogte gesteld en ook u als beheerder kunt ervoor kiezen hiervan een notificatie te ontvangen.
uitgebreide rapportage

Uitgebreide rapportage

De resultaten worden in een uitgebreid deelnemerrapport (in pdf formaat) gepresenteerd. Met dit rapport kunnen de doelstellingen voor een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) worden vastgelegd.


Bij het inrichten van een competentiemeting kunt u kiezen welke hoofdstukken u in het rapport opgenomen wilt hebben. Daarnaast kunt u per competentiemeting een rapport downloaden met de gemiddelde cijfers van alle deelnemers aan de meting.

probeer een gratis competentiemeting

Probeer “het Competentiekompas” gratis

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en de wijze waarop “het Competentiekompas” u kan ondersteunen bij het uitvoeren van 360 graden feedback onderzoeken is uw eerste meting tot maximaal vijf deelnemers gratis.

online 360 graden feedback in uw huisstijl

360 graden feedback in de huisstijl van uw organisatie

Wij bieden u de mogelijkheid “het Competentiekompas” in de huisstijl van uw organisatie te presenteren aan deelnemers en respondenten. Op de webpagina's wordt een kop- en/of voetafbeelding naar uw keuze opgenomen inclusief de kleuren van uw huisstijl.


Op het titelblad van de rapporten wordt uw logo geplaatst en in de teksten en grafieken wordt de (groene) accentkleur vervangen met een kleur uit uw huisstijl.

helpdesk voor ondersteuning en het oplossen van problemen

Customer support

“Het Competentiekompas” is zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen en oplossen van problemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen en/of samenstellen van competentieprofielen voor specifieke functies en bij het inrichten van metingen.


Wilt u liever niet zelf aan de slag? Wij bieden u de mogelijkheid het inrichten en uitzetten van competentiemetingen zonder kosten aan ons uit te besteden.

demonstratie bij u op locatie

Demonstratie op uw locatie

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van “het Competentiekompas” bij u op locatie.


Wij komen graag bij u langs om te laten zien hoe u snel en gemakkelijk een 360 graden feedback onderzoek opzet met “het Competentiekompas”.